top of page

Parketvloer schuren

Wil uw parketvloer een frisse, vernieuwde uitstraling geven zonder de kosten van een geheel nieuwe vloer? Kies dan voor het schuren van uw parket. Dit proces elimineert ongewenste vlekken, krassen en deuken, waardoor uw vloer weer opleeft. Na het schuren kunt u uw vloer precies de afwerking en uitstraling geven die u wenst, waardoor deze er vaak zelfs beter uitziet dan een nieuwe installatie.

Schuren
Schuren

Waarom en wanneer parket schuren?

Parketvloeren verdienen regelmatig onderhoud, vooral na jaren van trouwe dienst. Het schuren van uw parketvloer is de ideale manier om het een nieuw leven te geven. Deze methode verwijdert de bovenste laag van het hout, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet. Of het nu gaat om dagelijkse slijtage of diepere beschadigingen, professioneel schuren door een specialist zoals De Jonckheer Parket, met aandacht voor elk detail, is de sleutel tot het revitaliseren van uw vloer. Daarnaast zorgen we bij De Jonckheer Parket voor een 100% stofarme schuurervaring, met geavanceerde apparatuur die direct stof opvangt en zo uw gezondheid en comfort waarborgt. Stofvrij schuren is bijna onmogelijk, maar we minimaliseren dit met zorg en aandacht voor detail.

Mogelijkheden

Waarom kiezen voor
De Jonckheer parket?

Persoonlijke service en gemak

 

Als zelfstandig parketspecialist biedt De Jonckheer Parket een unieke, persoonlijke benadering. Elk project behandelen wij met de grootste zorg en aandacht. Van een snelle onlineofferte tot persoonlijk advies over de telefoon, ik zorg voor een service die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Uw gemak en tevredenheid staan bij mij voorop.

Deskundigheid en vakmanschap

 

Met jarenlange ervaring in vloerrenovatie combineer ik vakmanschap met diepgaande kennis.

Als zelfstandig parketteur ben ik persoonlijk betrokken

bij elk project, van de eerste inspectie tot de afwerking,

wat zorgt voor een hoge kwaliteit en aandacht voor detail.

Uw vloer is in goede handen en wordt met zorg en precisie behandeld.

Transparantie en vertrouwen

 

Eerlijkheid en transparantie vormen de basis van mijn dienstverlening. Bij De Jonckheer Parket krijgt u duidelijk

en oprecht advies. U kunt rekenen op een heldere communicatie, zonder verborgen kosten. Ik sta voor wat ik beloof,

en lever altijd kwaliteit.

Geoliede planken parket in een modern interieur. Met een warme vloer
bottom of page