top of page

ONS PARKET VERHAAL

Visgraat parket, patroon
Dambord parket, patroon
Hongaarse punt, patroon
Rechte planken, patroon

Wie Zijn Wij?

Bij Jonckheer Parket is parket niet zomaar een vloerbedekking, het is een levenslange passie. Opgericht door een toegewijd team van vakmensen, combineren we ambachtelijke precisie met moderne esthetiek. Elke plank vertelt een verhaal en elke vloer weerspiegelt de unieke persoonlijkheid van zijn eigenaar.

Waarom Parketvloeren?

Onze liefde voor hout en vakmanschap is de kern van Jonckheer Parket. Wij geloven dat een prachtige parketvloer de basis vormt van een warm en uitnodigend huis. Het is deze overtuiging die ons elke dag drijft om de beste kwaliteit en service te bieden.

Gezellige woonkamer met een donkere lederen bank en een robuuste, vintage kist als salontafel op een lichte houten vloer. Verschillende kamerplanten en stijlvolle verlichting voegen een warme sfeer toe
Stijlvol hoekje met een moderne grijze stoel en bijpassende ottoman op een natuurlijk houten vloer, naast een groot raam met lichte gordijnen die zacht daglicht binnenlaten

Onze Reis

Bij Jonckheer Parket is vakmanschap een familie-erfenis, generatie na generatie overgedragen binnen onze familie, elk met hun eigen specialiteit in de bouw. Deze rijke traditie heeft geleid tot onze keuze voor parketvloeren, waar we onze familiegeschiedenis van vakmanschap en kwaliteit voortzetten. Onze diepgewortelde ervaring in de bouw biedt ons een uniek begrip van elk facet van ons ambacht

Hoe Wij Werken

Bij Jonckheer Parket is geen enkel project hetzelfde. We benaderen elk project met een frisse blik, afgestemd op de individuele wensen van de klant. Onze persoonlijke aanpak garandeert maatwerk dat perfect aansluit bij elke levensstijl en interieur.

Persoonlijke Begeleiding

Als zelfstandige van Jonckheer Parket sta ik, [Uw Naam], persoonlijk garant voor elk project. Van het eerste advies tot de uiteindelijke plaatsing, ik ben uw directe contactpersoon en begeleider. Deze persoonlijke benadering verzekert dat elk detail aandacht krijgt en dat elk project wordt uitgevoerd met een consistente visie en kwaliteit. Mijn toewijding aan uw project is volledig; ik sta niet alleen in voor de uitvoering, maar ook voor de nauwkeurige afstemming van elk aspect van uw parketvloer.

Wat Drijft Ons?

Wij zijn toegewijd aan esthetiek, duurzaamheid en innovatie. Deze waarden weerspiegelen zich niet alleen in onze parketvloeren, maar ook in onze relaties met klanten en partners. Bij Jonckheer Parket streven we ernaar om niet alleen vloeren te leggen, maar ook om blijvende relaties op te bouwen.

In elk stuk hout zien wij een verhaal, in elke ruimte een kans. Wij nodigen u uit om samen met ons dit verhaal te schrijven.

Gezellige woonkamer met een donkere lederen bank en een robuuste, vintage kist als salontafel op een lichte houten vloer. Verschillende kamerplanten en stijlvolle verlichting voegen een warme sfeer toe.

Meteen geholpen worden?

bottom of page