top of page

Reparatie voor langdurige kwaliteit

Een beschadigde parketvloer kan zorgen voor veel zorgen, maar bij De Jonckheer Parket bent u in goede handen. Vaak lijkt het alsof de enige oplossing het vervangen van de gehele vloer is, maar in veel gevallen is reparatie een effectieve en economische optie. Onze deskundige benadering van parketreparatie zorgt ervoor dat uw vloer weer hersteld wordt naar zijn oorspronkelijke staat, vaak zelfs beter dan voorheen!

Repareren
Repareren

Een tweede kans

Bij De Jonckheer Parket zijn we ervaren in het omgaan met allerlei soorten schade aan houten vloeren. Of het nu gaat om zichtbare spijkers, kieren, gaten of beschadigde delen, wij hebben de expertise en de middelen om elk probleem vakkundig aan te pakken. Voordat u uw vloer opgeeft, neem contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden om uw parketvloer nieuw leven in te blazen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring om uw vloer te transformeren en weer als nieuw te maken.

Mogelijkheden

V-groeven frezen

Bij het renoveren van V-groef parketvloeren is zorgvuldigheid essentieel. Handmatig schuren is soms mogelijk, maar vaak gebruiken we een freesmachine voor nauwkeurigheid.

Parketvloer bijweren

Overweeg aanhelen. Hierbij zorgen we voor een onzichtbare overgang tussen je oude en nieuwe vloerdeel.

Spijkers doorslaan

Als spijkers op je vloer zichtbaar zijn, kunnen wij deze dieper in het hout slaan. Dit doen we met een drevel en hamer, zodat de spijkers niet meer zichtbaar zijn.

Planken vervangen

Bij ernstig beschadigde vloerdelen vervangen wij deze met dezelfde houtsoort. Na plaatsing polijsten en behandelen we de hele vloer voor een uniforme uitstraling.

Spleten gaten vullen

Bij kieren en gaten in je houten vloer gebruiken wij de 'pappen' techniek. We mengen zaagsel met speciale lijm, waardoor het goed mengt met je vloerkleur voor een naadloze opvulling.

Waarom kiezen voor
De Jonckheer parket?

Persoonlijke service en gemak

 

Als zelfstandig parketspecialist biedt De Jonckheer Parket een unieke, persoonlijke benadering. Elk project behandelen wij met de grootste zorg en aandacht. Van een snelle onlineofferte tot persoonlijk advies over de telefoon, ik zorg voor een service die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Uw gemak en tevredenheid staan bij mij voorop.

Deskundigheid en vakmanschap

 

Met jarenlange ervaring in vloerrenovatie combineer ik vakmanschap met diepgaande kennis.

Als zelfstandig parketteur ben ik persoonlijk betrokken

bij elk project, van de eerste inspectie tot de afwerking,

wat zorgt voor een hoge kwaliteit en aandacht voor detail.

Uw vloer is in goede handen en wordt met zorg en precisie behandeld.

Transparantie en vertrouwen

 

Eerlijkheid en transparantie vormen de basis van mijn dienstverlening. Bij De Jonckheer Parket krijgt u duidelijk

en oprecht advies. U kunt rekenen op een heldere communicatie, zonder verborgen kosten. Ik sta voor wat ik beloof,

en lever altijd kwaliteit.

Geoliede planken parket in een modern interieur. Met een warme vloer
bottom of page