top of page

Stijlvolle plinten

De keuze voor de juiste plinten is een essentieel onderdeel van het voltooien van uw vloer. Bij De Jonckheer Parket begrijpen we dat elke vloer zijn eigen perfecte match met plinten vereist. Of u nu de voorkeur geeft aan strakke zwarte plinten, multifunctionele overzetplinten of elegante hoge plinten, wij hebben een uitgebreid assortiment om uw interieur naadloos te complementeren. Onze plinten verhogen niet alleen de esthetische waarde van uw ruimte, maar bieden ook praktische voordelen zoals bescherming van muren en het voorkomen van stofophoping.

Plinten
Plinten

Deskundige plaatsing & advies

Plinten installeren is een precieze taak die een aanzienlijke invloed heeft op zowel de functionaliteit als de uitstraling van uw ruimte. Bij vloerrenovatie adviseren we het verwijderen en vervangen van plinten om de perfecte afwerking van uw parketvloer te garanderen. Met onze professionele aanpak voorkomen we beschadigingen tijdens het verwijderen van de bestaande plinten. Overweegt u nieuwe plinten? Laat ons u helpen met zowel de selectie als de installatie, waarbij we ervoor zorgen dat elke stap van het proces met zorg en vakmanschap wordt uitgevoerd.

Mogelijkheden

Waarom kiezen voor
De Jonckheer parket?

Persoonlijke service en gemak

 

Als zelfstandig parketspecialist biedt De Jonckheer Parket een unieke, persoonlijke benadering. Elk project behandelen wij met de grootste zorg en aandacht. Van een snelle onlineofferte tot persoonlijk advies over de telefoon, ik zorg voor een service die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Uw gemak en tevredenheid staan bij mij voorop.

Deskundigheid en vakmanschap

 

Met jarenlange ervaring in vloerrenovatie combineer ik vakmanschap met diepgaande kennis.

Als zelfstandig parketteur ben ik persoonlijk betrokken

bij elk project, van de eerste inspectie tot de afwerking,

wat zorgt voor een hoge kwaliteit en aandacht voor detail.

Uw vloer is in goede handen en wordt met zorg en precisie behandeld.

Transparantie en vertrouwen

 

Eerlijkheid en transparantie vormen de basis van mijn dienstverlening. Bij De Jonckheer Parket krijgt u duidelijk

en oprecht advies. U kunt rekenen op een heldere communicatie, zonder verborgen kosten. Ik sta voor wat ik beloof,

en lever altijd kwaliteit.

Geoliede planken parket in een modern interieur. Met een warme vloer
bottom of page