top of page

Periodieke reiniging

Optimaal onderhoud voor een langdurig mooi en veilig terras

Een terras is meer dan alleen een buitenruimte; het is een verlengstuk van uw woning en een plek waar herinneringen worden gemaakt. Of uw terras nu van composiet of hardhout is gemaakt, regelmatig onderhoud is cruciaal om het in topconditie te houden. Hier zijn enkele redenen waarom:


Duurzaamheid en Levensduur: 

Net als elk ander deel van uw huis, heeft uw terras zorg en aandacht nodig om de tand des tijds te doorstaan. Periodieke reiniging helpt schade door ophoping van vuil, schimmels en algen te voorkomen, waardoor de levensduur van uw terras wordt verlengd.


Esthetiek:

Een schoon terras ziet er niet alleen beter uit, maar behoudt ook zijn natuurlijke kleur en glans. Regelmatige reiniging voorkomt verkleuring en vlekken die kunnen ontstaan door blootstelling aan de elementen.


Veiligheid: 

Algen en schimmels kunnen uw terras glad maken, vooral tijdens natte seizoenen. Door uw terras regelmatig te reinigen, vermindert u het risico op uitglijden en ongelukken.Aanbevolen Interval voor Reiniging:

Voor optimale resultaten raden we aan uw composiet of hardhout terras minstens twee keer per jaar te reinigen, idealiter aan het begin van de lente en aan het einde van de herfst. Dit zorgt ervoor dat uw terras klaar is voor de zomermaanden en beschermd is tegen de winterse omstandigheden.Waarom Kiezen voor Onze Diensten?

Bij De Jonckheer Parket begrijpen we de waarde van een goed onderhouden terras. Ons team van professionals is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van composiet en hardhouten terrassen. We gebruiken milieuvriendelijke producten en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw terras er op zijn best uitziet en jarenlang meegaat. Bovendien bieden we persoonlijk advies en oplossingen op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van uw terras. Vertrouw op ons vakmanschap en toewijding voor een service die boven de rest uitsteekt.


Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw terras stralen als nooit tevoren!

bottom of page